Les Halles de Schaerbeek
— Brussel —

Splash timer

WORKSHOPS Qi Gong

Apolline Borne

reservatie : reservation@halles.be

Qi gong - volwassenen Van 2 tot 5 juli, van 13.30 tot 14.30 uur in de Petite Halle (woensdag in de Agora) Kennismaking met Qi gong, de hele week van dinsdag tot zondag. De workshops zijn gebaseerd op het ontdekken van Qi gong, een interne Chinese vechtkunst. Samen ontdekken we hoe het lichaam ademt en de verschillende meridianen en acupunctuurpunten die met de zomer verbonden zijn. Langzame, beeldende houdingen maken plaats voor spontane beweging en dans. Neem comfortabele schoenen en soepele kleding mee! Op zondag 7 juli worden de workshops gepresenteerd in de Grande Halle om 14.30 uur. De voorbereidingssessie vindt plaats van 13.30 tot 14.30 uur in de Petite Halle en richt zich op geïmproviseerde choreografische compositie.
We kijken ernaar uit je daar te zien!

Qi gong KIDS! Van 2 tot 5 juli van 12.00 tot 13.00 uur en op 6 juli van 11.30 tot 12.30 uur in de Petite Halle. Kom de hele week je lichaam schudden in een groep in Les Halles! Samen leren we ademen met de bomen, bewegen we onze heupen op de maat en wiegen we met de wind in onze armen! De workshop van een uur is gratis als je je inschrijft en staat open voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar.
De sessie op zaterdag 6 juli wordt gevolgd door een Pteudon voorstelling voor kinderen van 12.30 tot 13.00 uur in de Grande Halle, en daarna een openbare Qi gong workshop van 13.30 tot 14.00 uur, waar je kinderen ook aan mee mogen doen!
Neem gemakkelijke kleding mee voor je kinderen! Tot snel!